Billede af Emil Blichfeldts bog "Roboys 1 - Kobbernøglen".

Forfatter: Emil Blichfeldt
Titel: Roboys 1 – Kobbernøglen
Forlag: Calibat
Forside: Tom Kristensen

Benjamin, 7. X tykke dreng, hader at gå i skole. Heldigvis er han en fantastisk gamer, og han begraver sig derfor i spillenes verden. Benjamins speciale er nærkampe. Nadim fra parallelklassen skiller sig også ud i klassen, bl.a. fordi han har et kunstigt ben. Nadim er strategen som helst tager kampene fra afstand. Sammen danner de to drenge det perfekte par, når de spiller World War.

En dag bliver drengene atter snuppet i at spille i timen, og de bliver som sædvanlig sendt ned på rektors kontor. Men samtalen hos rektor bliver ikke, som den plejer. Drengene får lov til at vælge, om deres forældre skal kaldes ind til en samtale, eller om de vil deltage i et spilleforsøg på Københavns Universitet. Selvom det lyder lidt skræmmende med det forsøg, er drengene ikke i tvivl om, hvad de vil vælge.

Pludselig befinder drengene sig inde i et farligt og underligt spil, som kræver, at de udnytter alt deres viden og gamer-kunnen for, at de kan gennemføre spillets første mission – nemlig at få fat i kobbernøglen.

Bogens historie er underbygget af Tom Kristensens flotte tegninger.

Din dreng skal læse Emil Blichfeldts “Roboys 1 – Kobbernøglen” hvis:
– han elsker computerspil og gamer-verdenen
– han holder af spænding og gode drengevenskaber
– han gerne vil have underbygget sin læsning med flotte illustrationer.

Bedømmelse:

Billede af Emil Blichfeldts bog "Roboys 1 - Kobbernøglen"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *