Billede af Roos & Sønnichsens bog "Bækager Boldklub: Mur og mågeklatter".

Forfattere: Jesper Roos Jacobsen og Ole Sønnichsen
Titel: Bækager Boldklub: Mur og mågeklatter
Forlag: Forlaget Carlsen
Forside: Lasse Bekker Weinreich

Brille kan næsten ikke vente. I dag kommer postbuddet med Bækager Ugenyt, hvor Sladder-Svendsen offentliggør, hvem Bækager Boldklub skal spille mod på næste lørdag i første runde i Jyllandscuppen. Brille fordriver ventetiden med målmandstræning på trampolinen. “Hvis bare han kunne nå den åndssvage overligger”. Da avisen endelig kommer, er det hele bare lort med lort på. Bækager Boldklub skal møde Team Herning, Bækager Boldklubs tidligere A-hold.

Henne på  skolen er gangene fyldt med ‘Go! Team Herning’-plakater, og Mikkel, Høje-Gustav og Elliot fra Team Herning holder sig ikke tilbage med at fortælle, hvor mange kasser de har tænkt sig at lave. Og for at gøre ydmygelsen total udlover skoleinspektøren en omgang flødeboller af de gode med jordbærskum og kokos til den, der kan gætte resultatet af kampen. Så nu kan det kun gå for langsomt med at ringe ud til efterårsferie.

Heldigvis har Bækager Boldklub sin helt egen ‘man with the plan’, nemlig klogeågen Anders, som hurtigt planlægger en træningslejr, som skal få holdet klar til at slå Team Herning. Det bliver en træningslejr, som får spillerne til at tænke ud af ‘the box’ med både ponyer, en tømmerflåde og et alternativt møde med nogle måger. Men er det nok til at slå Team Herning?

Din dreng skal læse Roos & Sønnichsens bog “Bækager Boldklub: Mur og mågeklatter” hvis:
– han vil læse videre om et sjovt fodboldhold
– han holder af et godt grin
– han vil læse om krigslist i fodboldens tegn.

Bedømmelse:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *