Har du, som jeg, tidligere læst en masse, og så kom der nogle børn til, som i nogle år snuppede dig ud af bøgernes verden? Så håber jeg, at Bogkompasset kan hjælpe dig i gang med at tage lidt tid til dig selv igen og give dig inspiration til at læse nogle gode bøger.

Selv er jeg mor til to drenge på 8 og 10 år. Jeg elsker at læse, men siden drengene kom til, har tiden til at dyrke min passion været meget begrænset. Men nu er det tid til at tage lidt mere mig-tid og få læst nogle gode bøger igen. På Bogkompasset vil du finde inspiration til gode bøger inden for mange forskellige genre, og forhåbentlig finder du lige den anmeldelse, som gør, at du vender tilbage til bøgernes verden.

Derudover kender de fleste af os mødre til drenge nok til udfordringen med at finde litteratur, der er så spændende og dragende, at drengen kan sidde stille og læse de 20-30 daglige minutter, der kræves i dagens Danmark. Derfor vil mine drenge og jeg her på Bogkompasset også give dig inspiration til gode drengebøger, lige fra bøger til den helt nye læser til bøger til den lidt mere erfarne læser.

Da alle vi mødre jo har travlt, indeholder mine anmeldelser ud over et kort referat nogle få beskrivende bullet points samt en bedømmelse af bogen ved hjælp af kompasser. 5 kompasser gives for den efter min mening spændende, inspirerende, lærerige, tankevækkende og velskrevne bog, hvor man bare må finde tid til at læse den færdig. Eller til drengebogen, som netop får drengene til at sidde stille og læse helt af sig selv. (Kompasset, som anvendes til bedømmelser, er lavet af OpenClipart-Vectors fra Pixabay).

Med mindre andet er angivet, er billederne på Bogkompasset mine, og jeg har derfor også rettighederne til billederne. Hvis der anvendes billeder, som ikke er mine egne, vil dette fremgå.Jeg håber, du har lyst til at følge med her på Bogkompasset eller på Facebook og dermed sammen med mig og mine drenge finde vej i bøgernes verden.

Med venlig hilsen

Louise